Viime perjantaina selkä kipeytyi, mutta alkoi sunnuntaina tuntua jo paremmalta, joten menin töihin maanantaina, koska ajattelin selän jo olevan kunnossa. Töissä ollessani huomasin sitten, että selkä oli kipeytynyt vasemmalta puolelta, koska joudun kannattelemaan ja nostamaan vasemmalla kädellä sekä pitämään sitä staattisessa jännitystilassa. Maanantaina se jumittui sitten uudelleen. Päivän työt hoidin kuitenkin loppuun, jonka jälkeen menin työterveyteen hoitajalle. Sieltä sitten marssia takaisin töihin 3 päivän sairaslomalapun kanssa. Keskiviikoksi olin onneksi jo ennestään saanut ajan pätevälle fysioterapeutille, jolla sitten kävinkin hoidatuttamassa selkää. Hoitona oli jonkin verran lihaksen ja rangan manipulointia sekä akupunktiota lisäksi vielä iltasella tulehduskipulääkkeen lisäksi lihasrelaxanttia.

Torstaina lähdin sitten seinäjoelle käymään supersportin tukkutorille ja teinkin hyvän löydön. Sieltä löytyi noi jo aikaisemmin itselle sopivaksi käytössä todetut asics ds trainerit, malli oli vielä mun mielestä tämän vuoden ja hinta 39 ekee (ovh 189), joten ne oli aivan pakko ottaa tolla hinnalla mukaan, vaikka kenkiä ennestäänkin on ainakin vuoden tarpeiksi, mutta eipä se oma jalka enää kasvakkaan, joten kyllä noilla varmasti tulee tuhansia kilometrejä juostua.

 Iltapäivällä kävin sitten tekemässä pari kilsan vetoa pururadalla herkistelyksi huomista pilvilammen yöjuoksua varten, kun tuli selän takia useampi päivä taukoa. Kyllä tuntui nyt vedot raskailta eka kilsa 3:44 ja toinen 3:58 eika mitenkään helppoa. Toivottavasti huomenna menee paremmin.